Cel mai scump iPhone din lume

Nu este de vorba despre ultimul model de iPhone lansat de curand martea aceasta, ci este vorba despre un tip de iPhone care nu se deosebeste intru nimic la interior, la functii si la trasaturile de functionare, ci la design-ul inedit si foarte special, de colectie chiar pe care il prezinta carcasa unui iPhone mai iesit din tipare.

Un iPhone nu mai este chiar fructul interzis la care multi aspira si pe care si-l doresc, pentru ca deja majoritatea dintre noi detin un asemenea telefon inteligent de la brandul Apple.

Si chiar daca nu ai inca un iPhone insa doresti sa iti achizitionezi un asrmenea smartphone, dar care sa difere de ceea ce au deja multi dintre prietenii tai, atunci ai face bine sa arunci un ochi peste cel mai scump iPhone din lume.

Idee de iPhone de lux vine de la firma Falcon din Statele Unite ale Americii care si-a anuntat de curand productia de asemenea telefoane inteligente, dar intr-o varianta de lux si mult mai costisitoare decat ai crede vreodata.

Aceste dispozitive inteligente vor fi fabricate din platina, aur si de asemenea vor fi incrustate pe spate cu pietre pretioase.

Binenteles ca o asemenea veste ne-a dat pe spate, deoarece pana acum eram obisnuiti sa vedem astfel de telefoane decorate si pretioase doar la celebritatile din toata lumea, celebritati care isi comandau special un tip de telefon aurit sau personalizat cu nume si pietre pretioase dintre cele mai scumpe.

Telefoanele de acest tip vor fi impartite in doua clase: Bespoke si SuperNova. Cele din prima categorie vor fi oarecum mai accesibile ca pret, cel mai ieftin telefon din aceasta categorie fiind creat din platina, aur roz sau galben si va avea un diamant incrustat pe spate, pretul acestuia fiind de 1,65 milioane de dolari.

Daca acest pret v-a surprins, atunci pretul unui telefon din ce-a dea doua categorie te va baga direct in spital, acesta fiind de 48,5 milioane de dolari. De ce atat de scump? Pentru ca spre deosebire de cealalta categorie de iPhone-uri de lux, modelele de aici vor fi incrustate pe spate cu un diamant roz, perfect pentru femei in special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *