Ce trebuie sa verifici cand cumperi un Audi vechi

Ai gasit marca ta preferata de Audi data spre vanzare si abia astepti sa profiti de oferta si sa te urci la volanul acestei frumuseti? Trebuie sa ai grija, insa, inainte sa inchei afacerea sa evaluezi masina cum trebuie.

Audi A4 a fost numit in 2012 de catre un raport al DEKRA despre masinile uzate ca fiind masina cu cele mai mici sanse sa cedeze. Masina si-a aparat titlul de „Cea mai buna din toate clasele”, dovedindu-se cea mai buna in toate clasele de parcurgere a distantelor. Deci, daca ai o astfel de masina, poti sa apelezi cu incredere la depozitulautoonline.ro, daca ai nevoie sa schimbi o piesa de la masina, deoarece, nu doar masina merita, ci si situl, avand o serie de oferte.

Preturile in crestere ale masinilor nou lansate au determinat multi soferi sa-si indrepte atentia catre piata masinilor folosite. Prezentand o varietate de modele si fiind mai accesibile spre a fi cumparate, multi proprietari de masini aleg sa conduca o masina care a mai fost condusa de altcineva inainte. Aceste masini sunt fie vandute de catre dealeri auto ori direct de catre proprietari. Cel mai greu lucru atunci cand cumperi o masina utilizata inainte este sa ai grija sa nu fii pacalit. Deci, trebuie sa ai mare grija cand cumperi o astfel de masina. Inainte sa cumperi o masina de lux folosita, precum un Audi, este necesar sa tii cont de doua lucruri importante.

Ce model vrei? Sunt foarte multe modele de Audi care au fost lansate de cand a fost infiintata firma. Trebuie sa te decizi ce model ti se potriveste mai bine. Iti este mai usor sa gasesti modelul exact care ti se potriveste, daca ai si un buget fix.

Care este sursa cumpararii? In momentul in care ai ales exact modelul, trebuie sa cauti sursa potrivita, de unde poti sa o cumperi. Internetul, dealeri de masini uzate, brokeri, anunturi in ziare etc sunt cateva dintre sursele pe care le poti folosi pentru a te interesa in vederea achizitiei.

La ce trebuie sa te uiti cand cumperi un Audi folosit. In momentul in care iti raspunzi la intrebari si ai selectat intr-un final modelul si sursa, urmatorul pas este sa examinezi masina. Iata la ce aspecte trebuie sa oferi o atentie speciala.

Exteriorul – exteriorul masinii poate sa spuna foarte multe despre conditia sa. Multi proprietari de masini si dealeri de masini folosite revopsesc masina pentru a acoperi zgarieturi sau urme de accident. Cel mai bun mod de a-ti da seama daca a fost revopsita masina este sa deschizi usa masinii si sa cauti urme in plus de vopsea.

Motorul – nu, nu trebuie sa examinezi motorul in sine, dar poti sa verifici lucrurile legate de el. In primul rand, verifica uleiul de motor. Proprietarul de masina a schimbat uleiul in trecut si s-ar putea sa aiba chitantele. Verifica sa vezi daca uleiul folosit este in lista celor aprobate de catre Audi. Aceasta informatie o poti gasi chiar pe situl lor.

Interiroul – examineaza scaunele pentru oarecare urme. Verifica si acoperisul decapotabil. Ar trebui sa se inchida si sa se deschisa normal, fara sa faca niciun zgomot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *