Ce sunt centralele telefonice, la ce folosesc si de unde pot fi achizitionate

Centralele telefonice sunt niste sisteme de componente ce se ocupa cu conectarea apelurilor telefonice dintr-o anumita zona sau de pe o arie mai mare, depinde de cum sunt facute. Fiind niste aparate complexe dar care se folosesc in multe firme, mai ales in cele mari, piata nu s-a sfiit sa creeze multe modele, care mai de care mai interesante, mai compacte sau cu alte caracteristici atragatoare. In orice caz, oferte pentru aceste produse este foarte mare. Insa, dupa mai multe cautari veti gasi si centrae telefonice de calitate la preturi accesibile, o firma care produce astfel de obiecte este firma Panasonic.

Centralele telefonice sunt folosite pentru a prelua si conecta apelurile. De exemplu, daca vorbim despre o firma mare, unde telefoanele suna intr-una si multi oameni sunt cautati prin intermediul acestora, este complicat sa fie pus clientul sa astepte pana persoana de contact gaseste persoana cu care acesta trebuie pus in legatura. Asa, clienti pot fi pierduti iar rata succesului firmei poate sa scada. In acest sens, este mult mai simplu ca o persoana sa fie pusa in legatura directa cu persoana cu care vrea sa vorbeasca in mai putin de un minut.

Magazinele din care centralele telefonice pot fi achizitionate sunt, dupa cum am mentionat mai sus, numeroase, tocmai datorita faptului ca sunt la mare cautare. Insa unele magazine ofera produse la o calitate mai inalta si la preturi mai accesibile, cum este magazinul Panasonic. Aici veti gasi atat centrale telefonice analogice cat si centrale telefonice digitale. Preturile incep de la 1300 lei si ajung pe undeva pe la 16000 lei in functie de caracteristicile pe care le au. Cele mai scumpe sunt centralele telefonice digitale deoarece sunt mai usor de utilizat si unele dintre ele sunt si mai compacte, in plus au numarul maxim de trunchiuri mult mai mare.

In alegera unei centrale telefonice trebuie sa aveti in vedere in primul rand marimea firmei pentru care o achizitionati, pentru a stii ulterior ce capacitate maxima de trunchiuri sa cautati. Cu cat centrala permite numarul maxim de trunchiuri mai mic, cu atat aceasta este mai ieftina, si vorbim de cateva sute de lei diferenta, ceea ce conteaza. Odata ce ati stabilit acest detliu, puteti sa va uitati in continuare la ce caracteristici are. Important este sa nu alegeti o centrala telefonica suspect de ieftina, deoarece, in aceste cazuri, apelurile va pot fi interferate de alte apleuri de la o cu totul alta centrala, sau chiar de la aceeasi. Iar dupa ce stabiliti numarul maxim de trunchiuri, luati in calcul cat spatiu sunteti dispus sa ocupati cu aceasta. Cam acestea sunt detaliile de care trebuie sa tineti cont cand vreti sa achizitionati o centrala telefonica.

Centralele telefonice nu se vor demoda niciodata deoarece sunt foarte utile mai ales in firmele mari, dar si ajuta foarte mult in realizarea afacerilor, deci daca aveti o firma, achizitionati cat ai repede o centrala telefonica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *