Ce le trec barbatilor prin gand atunci cand fac sex?

De multe ori ai dori sa stii ce se ascunde in mintea barbatilor atunci cand fac sex cu tine. Unii din barbati chiar se gandesc la altceva atunci cand fac dragoste cu o femeie.

Un studiu realizat in 2008 arata ca 49% din barbatii chestionati se gandesc la alte lucruri si nu la momentul in sine.

Gandurile barbatilor difera de la unul la altul . In primul rand barbatii se gandesc la barbatia lor care ar trebui sa fie mult mai puternica fata de alte dati si sa stea mereu sculata. Cateodata devin stresati din aceasta cauza.

O parte din barbati se gandesc la alte partenere in timp ce fac sex cu iubita lor. Pentru unii din ei faptul ca isi imagineaza pe altcineva care poate arata mai atragator sau cu ar ar dori sa faca sex, este ca un implus care il excita si mai mult.

Multi barbati se gandesc si la orgasmul femeilor ei se intreaba mereu daca „acela a fost un orgasm”. Foarte greu isi dau seama de acest lucru uneori fiind derutati de gemetele femeii.

Un alt lucru la care sa gandesc barbatii in timpul sexului sunt si acele mici dorinte de sex oral sau anal. Multi se intreaba ce raspuns ar primi daca ar intreba asta sau daca ar incerca.

Multi barbati incearca sa isi controleze mintal placerea pentru ca partida de sex sa dureze mai mult. Unii barbati ejaculeaza foarte repede si de aceea incearca sa se abtina catusi de putin.

Unii barbati chiar se gandesc ca partenera lor sa se pentetreze si sa se mangaie singura in unele momente. O parte din barbati se gandesc cum ar fi ca partenera sa prea conducerea sa fie putin mai agresiva.

Multi barbati se gandesc la anumite vedete care ii excita mai tare. Altii se gandesc la footbal, la urmatoarele iesiri cu baieti etc. Gandurile difera de la un barbat la altul.

Trebuie specificat si faptul ca sunt baieti care se gandesc doar la momentul respectiv si care se implica total acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *