Ce inseamna cand visezi pe cineva

Visele au fost tot timpul o curiozitate pentru omenire. Interpretarea lor implica ghicit, neexistand teorii stiintifice care sa sustina semnificatia lor. Ce inseamna visele? Sunt responsabile pentru gandurile pe care le avem.

Ce inseamna cand visezi pe cineva? Si aici pot fi aplicate mai multe teorii. Daca e cineva cunoscut, o teorie sustine ca in ultima perioada te-ai gandit la persoana respectiva mai mult, in special daca te-ai gandit la persoana respectiva chiar inainte sa adormi.

In mod normal, gandurile catre cineva pe care il placi te bantuie intreaga zi, mai ales inainte de a adormi. Se creaza astfel o amprenta a gandurilor asupra subconstientului, reflectandu-se in vise.

Ce inseamna cand visezi pe cineva pe care indragesti? Poate fi o manifestare a atractiei pe care o simti pentru acea persoana. Intreaga analiza a viselor si a derivatiilor este un proces constant de acceptare si respingere a anumitor ganduri.

A visa pe cineva ca moare sau ca a murit indica faptul ca reprezinta o companie nu tocmai benefica, indica faptul ca prezinta o influenta negativa. Daca persoana ce a murit in vis era una apropiata, poate reprezenta conexiunea puternica dintre cel ce viseaza si acea persoana, sau mai poate simboliza si problemele nerezolvate cu acea persoana.

A visa pe cineva renumit poate fi o reflectie a dorintei de a ajunge la fel de sus ca si acea persoana. Un sportiv renumit pe care il visezi poate insemna faptul ca iti doresti foarte mult sa practici si tu acel sport.

Mai exista desigur si visele sexuale despre o persoana. Este un instinct primar uman, aceste vise arata fluxul de sentimente asociate cu acest instinct.

Interpretarile si modelele asociate cu visele, semnificatiile acestora si concluziile derivate pot fi diferite de la o persoana la alta. Prin urmare, ce inseamna cand visezi pe cineva? In general visele reflecta sentimentele ascunse ale mintii. Subconstientul scoate in timpul viselor in lumina acele ganduri si sentimente ascunse. In fapt, raspunsurile despre originea exacta a viselor raman invaluite in mister.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *