Care sunt cele mai caritabile vedete ale lumii

Daca esti de parere ca aceste nume celebre nu sunt oameni foarte generosi, este din cauza ca acestia sunt persoane umile, carora nu le place sa se laude cu faptele lor generoase. Descopera care sunt aceste celebritati care au un comportament bun, si poate care, te vor insipra si pe tine sa adopti un astfel de comportament si poti incepe sa faci aceleasi lucruri.

Aici sunt vedetele care iti vor restabili credinta in umanitate:

  1. George Takei a aparut la o conferinta de presa cu doua ore mai devreme, doar pentru a semna papusa unui fan mai tanar care era prea bolnav sa stea la conferinta, asa ca George si-a facut destul timp pentru a-l cunoaste pe micutul fan.
  2. Sheryl Lee Ralph. Aceasta actrita nominalizata cu un premiu Tony Award, este o activista pasionata si directorul fondator al fundatiei Divinely Inspired Victoriously Aware (DIVA), implicandu-se puternic in lupta cu SIDA.
  3. Ludacris. In fiecare an, Fundatia Ludacris ofera oamenilor comunitatii o cina mare cu ocazia zilei de Recunostinta.
  4. Tyler Perry este fundatorul Fundatiei Tyler Perry care cauta sa transforme situatiile dramatice economice cu care se confrunta tinerii din siua de azi, ajutand si familiile in a depasi unele probleme prin atingerea unei calitati mai bune de viata.
  5. Lady Gaga. Nonconformista cantareata Lady Gaga a pus bazele fundatiei Born This Way care sprijina copiii agresati luptand impotriva actiunilor de acest tip din scoli, indiferent ca aceste actiuni sunt de ordin fizic sau psihic. De asemenea, artista participa si la evenimente caritabile promovand strangerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de SIDA.
  6. Leonardo DiCaprio pe langa implicarea si promovarea actiunilor eco, actorul american isi umple timpul si cu actiuni caritabile. De exemplu, in anul 2011, actorul a reusit sa stranga nu mai putin de 1,3 milioane dolari pentru fundatia sa, Leonardo DiCaprio Foundation.
  7. Madonna. Regina Muzicii Pop a pus bazele fondatiei „Raising Malawi” acum cativa ani, incercand sa ajute copiii din saracaciosul stat african, adoptand chiar si doi copii de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *