Cantarele de carlig pentru macarele, foarte utile pe orice santier

Pe orice santier de constructii sau in sectorul industrial intalnim una dintre cele mai interesante si mai utile masinarii speciale pentru ridicarea greutatilor foarte mari: macaraua. Macaralele sunt folosite pe toate santierele in scopul mutarii unor obiecte foarte grele dintr-un loc in altul sau deplasarii pe verticala a unor piese sau platforme de la constructiile care se vor ridica.

Fara macara pe santier s-ar lucra mult mai greu, accidentele survenite in urma incercarii de transport a unor obiecte foarte grele ar putea fi foarte multe. De multe ori la ridicarea unui anumit produs este nevoie sa se estimeze si o greutate a acestuia pentru a sti daca structura peste care va fi asezat il va suporta, daca are o greutate suficient de bine aleasa astfel incat sa se potriveasca intr-o anumita structura.

cântar 500 kg

Cantarele de carlig pentru macara va pot ajuta foarte mult in acest sens, ele se monteaza foarte simplu la carlig si pot arata imediat ce obiectula fost ridicat cat de greu este.

Un Cântar 500kg poate avea afisaj LED cu vizibilitate mare, de peste 20 m, carcasa de aluminiu de protectie foarte rezistenta, vopsita, acumulator 6V. Cantarul de carlig poate functiona pana la 100 ore, suprasarcina acceptata este de 200%, insa nu trebuie sa depasiti 500%.

Un astfel de Cântar 500kg se foloseste si la interior si la exterior, are protectie sporita pe fiecare piesa din interior, rezista la variatii de temperatura si umiditate si la un mediu de lucru cu mult praf.

Datele de cantarire sunt stocate in memoria dispozitivelor pentru a putea fi comparate si analizate, constructia lor este robusta, sunt foarte durabile, au acuratete superioara, nu necesita intretinere speciala. Controlul cantarului se realizeaza cu un dispozitiv radio, care controleaza toate functiile acestuia si va fereste de eventuale accidente la locul de munca.

Cantarul de carlig pentru macara este util daca stiti cum sa-l folositi corect

Afisajul electronic cu LED-uri este ideal pentru un ambient cu lumina intensa, cifrele se pot citi foarte usor, designul compact si usor de montat, adaptat structurii carligului sunt alte cateva avantaje ale unui Cântar 500kg.

Faptul ca suporta pana la 500kg sau mai mult este un alt avantaj intrucat puteti cantari dintr-un foc mai multe elemente sau materiale utile pe santier, greutatea suportata nu trebuie insa depasita pentru ca datele afisate nu vor fi cele corecte.

De fiecare data cand folositi cantarul de carlig este important sa va asigurati ca este montat corect la nivelul partii mobile a macaralei, ca are o sustinere potrivita si ca este pornit. aceste animale ajung sa fie foarte mari, cantaresc mult, asa ca totul in jurul lor trebuie sa fie Cand ati terminat de cantarit un anumit obiect este bine sa resetati valorile si sa permiteti cantarului sa isi recalibreze toti senzorii pentru date cat mai exacte la urmatoarea cantarire.

Cantare de carlig puteti cumpara de la Master-tech, magazin online cu oferte diverse de cantare industriale de cea mai buna calitate. Fiecare produs a fost testat si are certificat de calitate, primeste garantie, la nevoie puteti gasi pe site piese de schimb si servicii specializate de reparatii si mentenanta pentru toate articolele din oferta curenta. Descoperiti oferta completa si preturile excelente la cantarele Master-tech pe site-ul oficial al firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *