Cand trebuie sa nu taci ?

Sa spune ca tacerea este de aur dar nu tot timpul. Exista anumite situatii in care pur si simplu daca taci mai mult rau iti faci.

In primul rand atunci cand esti neinreptatita nu ar trebui sa taci niciodata. Cand faci anumite lucruri si in loc sa ti se recunoasca ca ai facut ceva bun din contra esti certata si acuzata atunci nu mai este cazul sa taci.  Daca tu stii ca ai dreptate sustine acest lucru si nu te lasa calcata in picioare.

De asemenea daca esti suparata din anumite cauze spune-i iubitului tau. In acest caz nu este recomandat sa taci pentru ca el isi va pune tot felul de intrebari daca el este vinovat si nu se va simti tocmai bine. Nu il lasa sa traga de tine si sa insiste, spune-i ce te apasa si in felul asta te vei descarca si tu.

Daca ai o prietena sau o colega care de ceva vreme nu mai vorbeste cu tine este cazul sa nu taci. Desi obisnuiati sa vorbiti mult iar acum apare aceasta schimbare este cazul sa stii din ce cauza a aparut. O avea ea motivele ei pentru acre te evita. Atunci poti sa o intrebi frumos ce are si de ce se comporta asa. Daca nu intrebi vei trai in incertitudine, si nu cred ca iti convine.

De asemenea daca esti nelamurita cu anumite cazuri sau situatii nu te sfii sa intrebi. Este mai bine sa intrebi decat sa te complici singur. Nu te omoara nimani daca intrebi. La urma urmei asta sunt meseriile unor persoane sa ea informatii oamenilor. Asta nu inseamna ca pari slaba, ci ca vrei sa faci un lucru bun inca de la inceput.

Indiferent in ce situatii ne aflam este bine sa intrebam. Daca nu intelegem tema unui proiect, daca nu intelegem unele decizii, unele retete absolut orice este bine sa ne informam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *