Barbati vs. femei in vacanta

Barbatii si femeile sunt conectati in mod diferit, insa calatoritul reliefeaza diferite aspecte la oamenii diferiti. Atunci cand toate bagajele sunt facute, barbatii si femeile se comporta in mod distinct, tocmai pentru ca au nevoi si interpretari diferite ale ideii de concediu.

Barbatii sunt fericiti atunci cand femeile aleg o destinatie de vacanta si le permit acestora sa planuiasca, sa rezerve si sa le impacheteze cateva lucruri necesare. In timpul cercetarilor pentru o anumita destinatie, planuitul din timp si rezervarea hotelului, cumpararea biletelor de zbor in prealabil, sunt esentiale pentru o femeie.

Lucrurile esentiale ce se vor regasi in bagajul unei femei tot timpul cand vine vorba despre o calatorie sunt urmatoarele: uscator de par, trusa de machiaj si o imensitate de perechi de pantofi, indiferent de destinatie.

Atunci cand vine vorba despre lucrurile de vazut, atractiile turistice, barbatii si femeile au pareri diferite, chiar contrare. Barbatii cred de cuviinta ca aici este vorba despre aventura in necunoscut, despre locuri pline de istorie. despre privelisti spectaculoase numai bune de fotografiat si cel mai important, despre mancare buna.

Primul gand al femeilor atunci cand vine vorba despre ceea ce vor vizita in respectivul loc este sa afle locatia magazinelor si a mall-urilor. Mereu sunt in cautare de carucioare si cosuri de cumparaturi pentru a achizitiona tot ceea ce este mai bun si mai specific locului respectiv.

Ce este rau in a te uita la televizor in timpul concediilor, gandesc barbatii. Nu este chiar asa rau, dar este oricum foarte ciudat mai ales atunci cand acestia vor sa urmareasca vreun meci sau vreo finala de cupa.

Pentru femei, metoda cea mai buna este de-si petrece si mai mult timp la shopping, ca sa echivaleze situatia. Dar cine vrea pana la urma sa stea la tv in timpul concediului, cand poate face atat de multe alte lucruri in timpul liber?

A fi alintat in timpul concediului, pentru barbati, inseamna timp nelimitat de a dormi, de a privi la tv si de a citi poate si o carte. Pentru femei, prioritatea numarul unu este de ase bucura de experienta vacantei. El va avea grija de copii, ea va bea cocktailuri pe marginea unei piscine sau de ce nu intr-o piscina. Este ideal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *