Afla daca banii te fac un om fericit!

Cand vine vorba despre acest lucru parerile sunt impartite. Unii sunt de parere ca banii aduc fericirea altii nu. Oare care este adevarul. Oamenii au tendinta sa stranga toata viata bani. Cei care spun ca banii aduc fericirea nu au langa ei ceea ce ar trebui sa aiba cu adevarat.

In primul rand la cat este de rea lumea in ziua de azi, putini prieteni adevarti stau langa tine daca nu ai un ban. Ia sa fii un om cu stare sa vezi cu roiesc toti in jurul tau, cum ca ti-ar fi prieteni adevarati si te-ar ajuta la orice. A doua zi sa ramai fara niciun ban, oare mai sunt acolo ? Bineinteles ca nu. Oamenii care nu sunt atat de bogati chiar se bucura de prietenii adevarate.

Cei care au bani, considera ca feicirea consta in masini luxoase, multe femei, case care mai de care, apartamente. Bineinteles aceasta este o fericire materiala si nu una reala cu sentimente. Toate se duc pana la urma , cel mai important este sa ai familia langa tine care te iubeste si te sustine, un job stabil, priteni adevarati pe care sa te bazezi oricand. Cam asta ar fi fericirea, nu gramada de bani.

Degeaba ai bani daca nu esti aproape de Dumnezeu. Gandeste-te ca muncesti o viata intreaga, umbli mereu dupa bani si dupa o perioada te imbolnavesti grav? Crezi ca te mai ajuta banii cu ceva? Unele boli nici in ziua de azi nu sunt tratabile nici cu toti banii din lume.

Bineinteles nu se poate spune ca banii nu aduc fericirea total. Am fi nedrepti daca am spune asa ceva. Intradevar banii aduc o bucata din fericire, dar trebuie sa stii pe ce sa-i cheltuiesti in primul rand. Este esntial sa faci bani in viata pentru a te bucura de toate cele, dar nu lasa ca banii sa fie o prioritate pentru tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *