Accesorii de avut la telefonul mobil

Telefoanele mobile, smartphone-urile, au ajuns sa devina o necesitate in ziua de astazi. Nu sunt doar un moft, efectiv sunt dispozitive de care ne folosim in viata de zi cu zi, care ne mentin conectati cu prietenii, cunostintele, ne ajuta chiar si la munca, trimitem si primim e-mail-uri si multe altele. Exista o serie de accesorii care ne sunt absolut necesare.

O baterie de rezerva este un lucru de dorit. Printre cele mai mari neajunsuri ale smartphone-urilor se numara durata destul de redusa a bateriei. Chiar daca majoritatea telefoanelor rezista incarcate timp de o zi, uneori nu exista posibilitatea incarcarii si astfel se impune necesitatea unei baterii de rezerva.

Un incarcator in plus este un lucru imediat asociat si cu bateria si durata sa de viata. Fie ca este un incarcator auto, sau unul care sa fie luat in fiecare zi la munca, este de asemenea un lucru absolut necesar.

Cablul de date se inscrie in aceeasi lista de necesitati, ai nevoie uneori sa faci transferuri de documente si fisiere de pe telefon pe calculator sau laptop si varianta cablului de date este cea mai la indemana.

Casca bluetooth – poate ca nu oricine simte nevoia unui astfel de accesoriu, insa se dovedeste a fi foarte util si necesar pentru oamenii de afaceri, pentru cei ce conduc mult in scop de serviciu sau care vorbesc foarte mult zilnic la telefon. Este o solutie mult mai comoda.

Husa sau carcasa de protectie – cum smartphone-urile sunt destul de scumpe, dar si sensibile, trebuie sa le protejam. De la cazaturi la zgarieturi, la umezeala sau alte tipuri de socuri mecanice, o carcasa le protejeaza si le mentine fara urme prea vizibile de uzura.

Smartphone-urile au devenit o necesitate, ne-au simplificat mult viata, insa trebuie sa le si accesorizam conform cu preferintele, pentru a le putea folosi intr-un mod mai flexibil.

One thought on “Accesorii de avut la telefonul mobil

  1. Un articol foarte util. Eu una tin foarte mult la telefonul meu si recent am cumparat si o husa de pe Stifler.ro care isi face toti banii. Pe langa faptul ca e foarte estetica, ofer[ si o protectie buna. Daca recomand un accesoriu pentru telefoane cu siguranta e husa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *