5 invitatii de nunta ideale pentru orice cuplu

Alegerea unor invitatii de nunta reprezinta in cele mai multe cazuri o sarcina dificila pentru cei care doresc sa se casatoreasca. Piata ofera asa de multe optiuni si clientii sunt asaltati cu atatea oferte incat practic nu stiu ce sa aleaga.

Tinerii care doresc sa se casatoreasca trebuie sa incerce pe cat posibil sa raspunda asteptarilor proprii, dar sa bucure in acelasi timp si invitatii de la nunta, care poate vor veni in numar mai mare daca vor vedea ca invitatiile de nunta sunt facute intr-un mod cat mai creativ.

Pentru a mai usura putin aceasta misiune care pare foarte chinuitoare, am decis sa facem o lista folosind sugestiile de produse de pe www.invitatiedenunta.ro 2018. In acest fel va veti face o parere in ce priveste modul in care ar trebui sa arate invitatiile de nunta ideale.

invitatii de nunta 2018

 

  1. Invitatia cu alb si auriu

Daca doriti o invitatie cu un aspect curat, simplu, dar in acelasi timp sa nu arate prea simplist, modelul este perfect. Detaliul cu inimoara aurie va da un plus de eleganta ideii de nunta.

 

invitatii ieftine

2. Invitatia pe bleumarin

Aceasta culoare este una dintre cele mai placute, chiar daca este considerata a avea tonuri reci. Garanteaza un rafinament desavarsit oricarui element, implicit acestei combinatii. Iar combinatia cu auriul este una perfecta, care nu are cum sa dea gres in niciun caz. Modul in care se deschide aceasta este de asemenea foarte interesant. Iata cum printr-un design simplu puteti sa creati ceva frumos, care sa incante ochiul celui pe care il veti invita.

invitatii de nunta 2018

3. Invitatia cu un design modern

Auriul subtil al acesteia va inspira ideea de lux, precum si cea de originalitate. Nu va trebui sa va faceti griji ca e posibil sa fi facut o alegere neinspirata. Practic, nu va exista aceasta posibilitate in niciun fel.

invitatie de nunta 2018

4. Invitatia cu detalii florale

Daca sunteti o fire mai romantica si doriti pe cat posibil sa aratati acest lucru si celorlalti, puteti opta pentru acest design. Cu siguranta ca cei pe care ii veti chema sa se alature voua la sarbatorirea marelui eveniment, vor ajunge si ei la randul lor sa simta acel fior al primei intalniri, cand florile erau printre primele simboluri ale iubirii.

invitatii nunta 2018

 

5.  Detalii florale

Cine spunea ca detaliile florale sunt invechite si tin de domeniul trecutului? In niciun caz noi, mai ales cand e vorba de asemenea nuante frumoase combinate cu un fundal alb, care sa scoata in evidenta tocmai elementele semnificative, care spun detalii importante despre nunta dumneavoastra.

Invitatiile de nunta nu trebuie sa fie simpliste, dar nici prea incarcate pentru ca in acest caz ar denota mai mult sau mai putin kitsch-ul, de care chiar trebuie sa fugim cu orice pret cand vine vorba despre o nunta care ar trebui sa intruchipeze bunul gust la nivelele cele mai inalte. Incercati pe cat posibil sa fiti cat mai cumpatati in alegerile pe care le faceti in ce priveste alegerea invitatiilor, pentru ca sunt cartea de vizita a intregii ceremonii la care vor lua parte persoanele apropiate. Nu va sfiiti nici sa treceti de zona dumneavoastra de confort, dar fara a exagera.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *