3 Idei pentru aniversarea copilului tau

Cu siguranta fiecare parinte isi doreste sa ofere copilului sau cele mai frumoase amintiri, mai ales atunci cand urmeaza aniversarea lui. Problema vine atunci cand ideile lipsesc si nu reusesc sa gaseasca cea mai buna solutie. Ei bine, pentru acest lucru voi veni astazi cu sugestii pentru parinti si cum sa faci ziua de nastere a copilului mult mai frumoasa.

 

  1. Parcul de distractii

Aniversarea este un motiv foarte bun de a incerca lucruri noi si de a starni eliberarea unei doze de adrenalina. Ce poate face mai bine asta decat vizita intr-un parc de distractii. Costurile pot varia in principal in functie de distanta la care se afla fata de casa. Ajunsi acolo, de cele mai multe ori, se poate cumpara o oferta speciala pentru familie.parc de distractii

Multitudinea de optiuni pe care un parc de distractii le prezinta vor oferi copilului tau suficiente amintiri placute si cu siguranta ii vor face ziua de neuitat. Va putea sa treaca printr-o diversitate de stari, precum palpitatia oferita de diversele incaperi ce te pot surprinde cu orice, fiind slab iluminate, folosindu-se de foarte multe iluzii si cu un decor tematic (fantastic, de groaza sau de actiune). Plimbarile ce starnesc un val de adrenalina oferite de trenulet sunt probabil pe primul loc atunci cand asociem ceva cu parcurile de distractii.

Consider, deci, aceasta varianta ca una foarte buna si care va aduce multe zambete pe fata copilului tau.

  1. Petrecere tematica

          Gandeste-te cat de mult ar insemna pentru copilul tau sa aiba toti prietenii aproape si sa se distreze cu toti, alaturi de personaje pe care le indrageste. Organizarea unei petreceri tematice vine cu o serie larga de oportunitati si variante pentru a realiza un moment foarte frumos. Putem sa purtam copilul pe un taram fantastic, de basm, alaturi de cei mai profesionisti animatori. Datorita experientei ei vor putea sa le ofere copiilor multe momente de bucurie, sa organizeze jocuri si sa-i sa socializeze, integrand pe fiecare in activitatile lor.

Zambetul petreceri magice

 

Marele avantaj al unei astfel de petreceri este ca ofera o posibilitate foarte larga din care sa alegem locatia. Disponibilitatea unei echipe de animatori este foarte mare, iar costurile sunt foarte rentabile pentru serviciile si atentia pe care o ofera celor mici.

Daca veti lua in calcul aceasta varianta va recomand cu mare caldura echipa de petreceri pentru copii.

 

  1. Escape Room

In ultima perioada a devenit la moda petrecerea timpului in cadrul asa ziselor “escape rooms” sau camera de evadare. Ele pot oferi momente unice copilului, alaturi de alti prieteni sau poate ca ar fi indicat sa fie un moment petrecut chiar cu dumneavoastra, ca parinti.

Tematicile dezvoltate in aceste camere vor purta clientii in diverse situatii in care munca in echipa este vitala. Impartirea sarcinilor, cautarea indiciilor si diferite joculete vor incita la distractie si vor oferi satisfactie atunci cand se va evada din ea si va intari relatiile din familie.

Acestea fiind spuse, sper ca v-am largit orizontul de optiuni si acum veti putea face cea mai buna alegere pentru serbarea copilului dumneavoastra.